Termeni si conditii

Termenii Acordului de utilizare (« Acord ») descriu termenii si conditiile in care se utilizeaza web site-ul DealAdvisor identificat cu www.DealAdvisor.ro (« Site-ul ») . Acest Acord se incheie intre dumneavoastra, in calitate de utilizator al Site-ului (« Utilizator ») si DealAdvisor.ro (« DealAdvisor »).

www.DealAdvisor.ro este administrat de SC Axello Communications SRL cu sediul in Constanta, str. Dispensarului, nr. 8, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J13/3295/2005, CUI RO18040156. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.DealAdvisor.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

1. Aplicarea si Acceptarea Termenilor si Conditiilor.

1.1 In ceea ce priveste prezentul Acord, (« Utilizatorul ») este persoana care acceseaza Site-ul in orice scop, indiferent daca Utilizatorul s-a inregistrat la DealAdvisor sau este client contribuabil pentru un anume serviciu oferit de DealAdvisor.ro. Utilizatorul reprezinta persoana care utilizeaza acest Site precum si toate entitatile juridice reprezentate de aceasta persoana conform imputernicirii de fapt sau de drept.

1.2 Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea de catre Utilizator a termenilor si conditiilor stipulate in prezentul Acord. Se vor respecta termenii si conditiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului si actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioara adusa acestui Site.

1.3 Prezentul Acord se aplica fiecarui Serviciu Platit (definit mai jos) in completarea termenilor si conditiilor aplicabile unui anume Serviciu Platit oferit, totusi (a) in cazul unui conflict sau al unei incompatibilitati intre prevederile termenilor si conditiilor aplicabile Serviciului Platit si prevederile acestui Acord , conflictul sau incompatibilitatea (daca nu se decide altfel) vor fi rezolvate intr-o maniera favorabila pentru DealAdvisor.ro si/sau afiliatii sai ; si (b) daca un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se pot rezolva, se vor aplica prevederile termenilor si conditiilor referitoare la respectivul Serviciu Platit.

1.4 DealAdvisor.ro poate modifica prezentul Acord in orice moment prin prezentarea Acordului amendat si modificat pe Site. Acordul amendat si modificat va intra in vigoare din momentul prezentarii. Prezentul Acord a fost modificat ultima oara pe data de 18 ianuarie 2006. Daca veti continua utilizarea Site-ului dupa prezentarea Acordului amendat si modificat de catre DealAdvisor, acceptati implicit termenii amendati. Prezentul Acord nu poate fi modificat decat in scris de catre agentii DealAdvisor.ro autorizati.

1.5 DealAdvisor nu va inchiria, vinde sau oferi unei terte parti informatii personale despre dumneavoastra sau produsele pe care le-ati cerut, numai daca avem permisiunea dumneavoastra sau, in situatiile urmatoare cand:

1.5.1 Noi oferim informatii catre parteneri de incredere care lucreaza pentru sau in cadrul contractelor de confidentialitate precizate de DealAdvisor.ro. Aceste companii pot folosi informatiile personale pentru a ajuta DealAdvisor.ro sa comunice mai usor cu dumneavoastra legat de ofertele de marketing. In orice caz, aceste companii nu au niciun drept de a imparti informatii cu altcineva.

1.5.2 Noi raspundem in fata instantelor de judecata, proceselor sau actiunilor legale pentru a stabili sau a ne exercita drepturile legale sau a ne apara impotriva pretentiilor legale

1.5.3 Noi credem ca este necesar sa facem schimb de informatii pentru a investiga, preveni, sau a lua masuri legate de activitati ilegale, frauda sau situatii care implica amenintari potentiale pentru siguranta personala, violari ale Termenilor si Conditiilor DealAdvisor.ro, sau cerute de lege.

1.5.4 Noi transferam informatii despre dumneavoastra daca DealAdvisor.ro este cumparat de o alta companie sau fuzioneaza cu o alta companie. In acest caz, DealAdvisor.ro va anunta aceasta informatie inainte ca acest transfer sa aibe lor si sa devine subiectul altor politici de confidentialitate.

1.6 DealAdvisor.ro afiseaza publicitate targetata bazata pe informatii personale. Agentiile de publicitate inteleg ca utilizatorii care interactioneaza, vad sau fac click pe reclame indeplinesc criteriile de targetare- de exemplu, femei intre 18-24 dintr-o anumita arie geografica.

1.6.1 * DealAdvisor.ro nu ofera nici o informatie personala catre agentiile de publicitate cand interactionati sau vedeti o reclama targetata. In orice caz, prin interactionarea sau vizualizarea unei reclame, agentia presupune ca indepliniti criteriile de targetare folosite pentru afisarea reclamei.

1.6.2 * Agentiile de publicitate de pe DealAdvisor.ro au clienti ca furnizori de servicii financiare (ca banci, agenti de asigurare, firme de brokeraj) si firme cu servicii non-financiare ( ca magazine, linii aeriene, companii de software)

2. Serviciile Platite.

2.1 Accesul la Site si la anumite caracteristici ale acestuia sunt oferite gratuit tuturor Utilizatorilor. Totusi, DealAdvisor.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona, fara preaviz, accesul la anumite zone sau caracteristici ale Site-ului (« Servicii Platite ») Utilizatorilor contribuabili sau celor care se inregistreaza printr-un procedeu anume. Accesarea si utilizarea acestor Servicii Platite se supun unor termeni si conditii suplimentare conform unor acorduri separate ce vin in completarea prezentului Acord.

3. Utilizatorii Generali.

3.1 Utilizatorii pot utiliza acest Site doar in interes personal sau in scopuri interne. Toti utilizatorii consimt sa nu copieze, reproduca sau descarce informatii, texte, imagini, video clipuri, directoare, fisiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site (« Continutul DealAdvisor ») in scopul revanzarii sau redistribuirii Continutului DealAdvisor.ro, corespondentei in masa (prin e-mail, mesaje textuale, posta sau altele), desfasurarii unei afaceri concurente cu DealAdvisor.ro, sau exploatarii comerciale a Continutului DealAdvisor.ro. Se interzice extragerea sistematica a Continutului DealAdvisor.ro de pe Site pentru a crea sau compila, in mod direct sau indirect, colectii, compilatii, baze de date sau directoare (fie prin roboti, paianjeni, dispozitive automate sau procedee manuale) fara acordul scris din partea DealAdvisor.ro.

3.2 Anumite parti din Continutul DealAdvisor.ro afisate pe Site sunt oferite sau prezentate de catre terti (« Continutul Tertilor »). DealAdvisor.ro nu este autorul continutului tertilor, fie trimis de utilizatori anonimi sau furnizori platiti. Nici DealAdvisor.ro, nici afiliatii, directorii, agentii sau angajatii nostri nu au incheiat relatii comerciale cu acesti terti in scopul afisarii Continutului Tertilor pe Site. Orice Continut al Tertilor intra doar in responsabilitatea celui care il furnizeaza. DealAdvisor.ro nu raspunde de acuratetea, proprietatea, legalitatea sau exactitatea Continutului Tertilor si va fi exonerat in fata oricarui utilizator care foloseste Continutul Tertilor. In continuare, DealAdvisor.ro nu raspunde de activitatile nici unui Utilizator desfasurate pe Site si va fi exonerat in fata oricarei persoane prejudiciate in urma unor asemenea activitati.

4. Utilizatorii Inregistrati.

4.1 Orice utilizator care completeaza un formular pe Site oferind date (precum nume, adresa, numar de telefon si fax, adrese de email, detalii despre profesie, etc.) este utilizator inregistrat al DealAdvisor.ro (« Utilizator Inregistrat »). DealAdvisor.ro va deschide un cont (« Cont ») pentru fiecare Utilizator Inregistrat iar acesta din urma va primi un nume de utilizator (« ID de Utilizator ») si parola (« Parola ») pentru accesul la propriul sau Cont.

5. Utilizatorii care Prezinta Informatii pe DealAdvisor.ro.

5.1 Numai un Utilizator Inregistrat poate afisa informatii pe Site folosind instrumentele de editare disponibile prin intermediul Site-ului. Statului Utilizatorului Inregistrat se supune Sectiunii 4 de mai sus.

6. Tranzactiile dintre Cumparatori si Furnizori

6.1 Prin Site, DealAdvisor.ro ofera o platforma web electronica pentru schimbul de informatii dintre cumparatori si furnizorii de produse fara a solicita comision la incheierea tranzactiilor. In consecinta, DealAdvisor.ro nu detine controlul si nu raspunde pentru calitatea, siguranta, legalitatea sau disponibilitatea produselor sau serviciilor oferite spre vanzare pe Site sau de capacitatea furnizorilor de a incheia vanzarea sau a cumparatorilor de a achizitiona.